4 stukjes kabeljauwfilet van 70 g
4 plakjes Coburgerham
250 g kerstomaatjes
1 el olijfolie
2 sjalotjes, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
6 ansjovisfilets
1 el kappertjes
6 ansjovisfilets
1 el kappertjes
15 basilicumblaadjes
100 g veldsla
2 eetlepels balsamicosiroop
Combineer een stevige kabeljauwhaas met een knapperig en smaakvol jasje van Coburgerham. Lekker met een salsa van kerstomaat.
H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M E E R D A N 3 0 M I N U T E N
B E R E I D I N G
1. Verwarm de oven voor op 120°C.
2. Bak om de salsa te maken de sjalotjes en de knoflook. Haal van het vuur en voeg de ansjovis, kappertjes en gehalveerde kerstomaatjes toe.
3. Bestrooi de stukken kabeljauw met peper en omwikkel ze met de ham. Bak aan in wat olie met boter en leg in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet een kwartier in de oven op 120°C.
4. Verwarm in de tussentijd de salsa in de pan.
5. Serveer de vis op een warm bord, leg er de salsa van kerstomaatjes naast en garneer met wat veldsla, basilicum en balsamicosiroop.
Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen