Bezoek onze
ruim gesorteerde winkel

Verser en Zeeuwser gaat het niet worden

Naast een heerlijk vismenu in ons restaurant of terras met uitzicht over onze visserij percelen treft u eveneens een uitgebreid assortiment verse visproducten. Midden in de monding van de Oosterschelde, komt alles wat Zeeland is samen. De zee. De verse vangst. Het machtige gevoel van de Deltawerken. ‘Proef Zeeland’: zelden dekt de naam de lading van een proeverij zo goed als hier.

De rijke geschiedenis van het bedrijf van de visserfamilie Schot gaat terug tot 1912. Wat ooit begon als een klein kweekexperiment is uitgegroeid tot een professionele kwekerij van wereldfaam, die in 2013 werd uitgebreid met een luxe viswinkel en restaurant. Dat in het restaurant van Proef Zeeland alle producten dagvers zijn mag duidelijk zijn.

De proeverij, en de beleving, staan centraal bij Proef Zeeland. In de winkel kijk je je ogen uit. Van verse Noordzeevis tot schaal- en schelpdieren uit eigen kweek en visserij: deze speciaalzaak heeft het allemaal! Proef Zeeland is verder ruim gesorteerd in verse salades, unieke tapas, zeegroenten. Zelfs voor kookbenodigdheden zoals kruiden, mosselpannen en regionale wijnen kun je er terecht.

Proef Zeeland. Gewoon niet te missen als je houdt van de zilte rijkdom van de Zeeuwse wateren.